לוגו אלי סאסי

בניית אתרים בחינם: מדריך פשוט לבניית אתר וורדפרס

בניית אתר בוורדפרס עם אלמנטור פרו

שלב 1: רכוש את Elementor Pro
כדי להשתמש ב- Elementor Pro, עליך לרכוש רישיון. אתה יכול לבקר באתר Elementor Pro ולבחור תוכנית שמתאימה לצרכים שלך.

שלב 2: התקן וורדפרס
וורדפרס היא מערכת חינמית לניהול תוכן בקוד פתוח. אתה צריך להוריד ולהתקין אותו בשרת האינטרנט שלך. מארחי אינטרנט רבים מציעים התקנות של וורדפרס בלחיצה אחת. אתה יכול גם להתקין וורדפרס באופן ידני.

שלב 3: התקן את Elementor Pro
לאחר התקנת וורדפרס, תוכל להתקין את התוסף Elementor Pro. אתה יכול לעשות זאת על ידי ניווט למקטע התוספים של לוח המחוונים של וורדפרס ובחירה ב”הוסף חדש”. חפש את Elementor Pro ולחץ על “התקן עכשיו” ולאחר מכן “הפעל”.

שלב 4: בחר ערכת נושא
ערכת נושא היא תבנית המגדירה את הפריסה והעיצוב של האתר שלך. אתה יכול לבחור ערכת נושא ממאגר וורדפרס, או שאתה יכול לרכוש ערכת נושא מובחר. Elementor Pro עובד עם כל ערכת נושא, אך מומלץ להשתמש בערכת נושא קלת משקל המותאמת לביצועים.

שלב 5: התאם אישית את ערכת הנושא שלך עם Elementor Pro
עם Elementor Pro, אתה יכול להתאים אישית את ערכת הנושא שלך מבלי לכתוב שום קוד. אתה יכול ליצור דפים, פוסטים ותבניות מותאמות אישית באמצעות ממשק הגרירה והשחרור. אתה יכול לבחור מתוך מאות תבניות מעוצבות מראש, או שאתה יכול ליצור עיצוב משלך.

שלב 6: הוסף פונקציונליות עם תוספים
תוספים הם תוספים שמרחיבים את הפונקציונליות של האתר שלך. ניתן להתקין תוספים לטפסי יצירת קשר, שיתוף במדיה חברתית, אופטימיזציה למנועי חיפוש ועוד. עם זאת, יותר מדי תוספים עלולים להאט את האתר שלך, ולכן חשוב לבחור רק את התוספים החיוניים.

שלב 7: פרסם את האתר שלך
לאחר שתתאים אישית את האתר שלך עם Elementor Pro, תוכל לפרסם אותו. אתה יכול לצפות בתצוגה מקדימה של האתר שלך לפני הפרסום כדי לוודא שהוא נראה כמו שאתה רוצה שהוא ייראה. לאחר מכן, תוכל לעבור לאוויר על ידי לחיצה על כפתור “פרסם”.

איך לגרום לאתר להיטען מהר:

שלב 1: בחר מארח אינטרנט מהיר
מארח אתרים מהיר הוא חיוני לביצועי האתר שלך. בחר מארח אתרים שידוע במהירות ובאמינות שלו. מארח אינטרנט טוב ישתמש בחומרה ובתוכנה העדכניים ביותר, ויהיה לו שיא זמן פעולה חזק.

שלב 2: השתמש בערכת נושא קלת משקל
ערכת נושא קלת משקל מותאמת לביצועים. יש לו קוד נקי, עיצוב מינימלי, והוא לא משתמש ביותר מדי משאבים. הימנע משימוש בערכות נושא נפוחות שמגיעות עם יותר מדי תכונות שאינך צריך.

שלב 3: בצע אופטימיזציה של תמונות
תמונות יכולות להיות אחד הגורמים העיקריים לזמני טעינת דפים איטיים. אתה יכול לבצע אופטימיזציה של תמונות על ידי דחיסתן מבלי לאבד יותר מדי איכות. אתה יכול להשתמש בתוספים לאופטימיזציה של תמונות, או שאתה יכול לדחוס תמונות לפני העלאתן לאתר שלך.

שלב 4: השתמש ב-Caching
שמירת מטמון היא טכניקה המאחסנת נתונים שנגישים אליהם לעתים קרובות בזיכרון או בדיסק. זה יכול להאיץ את זמני הטעינה של הדפים מכיוון שאין צורך לטעון מחדש את הנתונים בכל פעם שמבקרים בדף. אתה יכול להשתמש בתוספי מטמון כדי לאפשר אחסון במטמון באתר שלך.

שלב 5: מזעור בקשות HTTP
בקשות HTTP מתבצעות בכל פעם שמשאב, כגון תמונה או סקריפט, נטען. צמצום מספר בקשות ה-HTTP יכול להאיץ את זמני טעינת הדפים. אתה יכול לעשות זאת על ידי מזעור מספר התמונות, הסקריפטים וגיליונות הסגנונות המשמשים באתר שלך.

שלב 6: השתמש ברשת להעברת תוכן (CDN)
CDN היא רשת של שרתים המספקת תוכן למשתמשים על סמך מיקומם הגיאוגרפי. זה יכול להאיץ את זמני טעינת הדפים

בונוס: טיפים לפרסום האתר שלך:

פרסום האתר שלך ב-Google Ads

שלב 1: הגדר חשבון Google Ads
כדי לפרסם את האתר שלך ב-Google Ads, עליך להגדיר חשבון Google Ads. אתה יכול לעשות זאת על ידי ביקור באתר Google Ads והרשמה. יהיה עליך לספק מידע בסיסי על העסק שלך ופרטי התשלום.

שלב 2: הגדר את יעדי הפרסום שלך
לפני שתיצור את מסע הפרסום שלך, עליך להגדיר את יעדי הפרסום שלך. האם אתה רוצה להוביל תנועה לאתר שלך, לייצר לידים או להגדיל מכירות? ברגע שאתה יודע את היעדים שלך, אתה יכול ליצור מסע פרסום שמותאם להשגת יעדים אלה.

שלב 3: בחר את קהל היעד שלך
אתה יכול למקד את המודעות שלך לקהלים ספציפיים על סמך גורמים כגון גיל, מגדר, מיקום, תחומי עניין והתנהגות חיפוש. אתה יכול גם למקד את המודעות שלך על סמך מילות המפתח שאנשים מחפשים.

שלב 4: צור את מסע הפרסום שלך
תוכל ליצור את מסע הפרסום שלך ב-Google Ads על ידי בחירת פורמט המודעה שבו תרצה להשתמש, כגון מודעות טקסט, תצוגה או מודעות וידאו. תוכל גם לבחור את מילות המפתח שאליהן ברצונך למקד ולהגדיר תקציב עבור מסע הפרסום שלך.

שלב 5: עקוב אחר התוצאות שלך
לאחר שמסע הפרסום שלך פעיל, עליך לעקוב אחר התוצאות שלך. אתה יכול להשתמש בכלי הדיווח של Google Ads כדי לראות את ביצועי המודעות שלך ולבצע התאמות כדי לשפר את התוצאות שלך.

אופטימיזציה של האתר שלך לחיפוש אורגני

שלב 1: בצע מחקר מילות מפתח
מחקר מילות מפתח הוא תהליך זיהוי מונחי החיפוש שאנשים משתמשים בהם כדי למצוא את המוצרים או השירותים שלך. אתה יכול להשתמש בכלים כמו Google Keyword Planner כדי לזהות מילות מפתח שרלוונטיות לעסק שלך.

שלב 2: בצע אופטימיזציה של האתר שלך למילות מפתח
לאחר שזיהית את מילות המפתח שלך, עליך לבצע אופטימיזציה לאתר שלך עבור מילות מפתח אלו. זה כולל אופטימיזציה של כותרות הדפים, הכותרות, תיאורי המטא והתוכן עבור מילות המפתח היעד שלך.

שלב 3: בניית קישורים נכנסים
קישורים נכנסים הם קישורים מאתרים אחרים לאתר שלך. קישורים נכנסים חשובים מכיוון שהם מאותתים למנועי החיפוש שהאתר שלך אמין וסמכותי. אתה יכול לבנות קישורים נכנסים על ידי יצירת תוכן באיכות גבוהה שאתרים אחרים ירצו לקשר אליו.

שלב 4: צור תוכן באיכות גבוהה
תוכן איכותי חשוב הן למבקרים והן למנועי החיפוש. התוכן שלך צריך להיות אינפורמטיבי, מרתק ורלוונטי לקהל היעד שלך. זה יעזור לשמור על המבקרים באתר שלך למשך זמן רב יותר ולשפר את הדירוג שלך במנועי החיפוש.

שלב 5: עקוב אחר דירוג מנוע החיפוש שלך
לבסוף, עליך לעקוב אחר הדירוג שלך במנועי החיפוש כדי לראות את ביצועי האתר שלך. אתה יכול להשתמש בכלים כמו Google Search Console כדי לעקוב אחר הדירוגים שלך ולזהות כל בעיה שעשויה להשפיע על הדירוג שלך

אז מה היה לנו פה?

אולי תרצה לקרוא גם על:

לוגו אלי סאסי

בחרו את השירות הרצוי
והתחילו במסע...